Home » Diensten

Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in de provincie Zuid-Holland. Wij werken volgens de VCA normen en zijn hierin gediplomeerd.

Onze diensten bestaan uit werktuigbouwkundige installaties in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in cv, water, gas, riool,vloerverwarming en ventilatie. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Ook in de oude ambacht, het lassen van dikwandige cv leidingen of het bouwen van verdelers in uw technische ruimtes, zijn wij vakbekwaam.

Wilt u een nieuw toilet of badkamer met alle sanitair? Wij maken deze ruimtes vanaf het begin tot het eind. Nieuw of¬†renovatie. Samen met een team van collega’s zijn ook de grote klussen geen probleem!

Wij werken volgens onze Algemene Voorwaarden gedeponeerd bij de K.v.K. te Zoetermeer in april 2001. Indien u speciale wensen heeft, kunt u ons altijd benaderen en zullen wij in overleg met u, voor een passende oplossing zorgen.